تاثير تغيير دما بر عسل :
سرما
تنها تغييرات مشاهده شده در درجه حرارت هاي پايين عمل تبلور ميباشد.
گرما
گرماي زياد مي تواند طعم عسل را تغيير دهد و سبب اتلاف بوهاي فرار شود . گرم كردن عسل براي به تاخير انداختن شكرك زدن ( عمل تبلور ) و اجتناب از تخمير آن صورت مي گيرد و چنانچه در حرارت دهي عسل مراقبت شود تا مقدار گرماي مناسب به عسل داده شود ، خطر زيان به طعم آن بر طرف مي شود ؛
پس از گرم كردن سرد سازي سريع عسل براي حفظ كيفيت محصول ضروري است.
       + نوشته شده در یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۸۹ ساعت 10:35 توسط امین جهانی کندلجی
        | 
       
   
 این وبلاگ به سایت زنبورعسل ایران انتقال یافته برای ورود  بر روی ادرس زیر کلیک کنید.
	  این وبلاگ به سایت زنبورعسل ایران انتقال یافته برای ورود  بر روی ادرس زیر کلیک کنید.